SREDNJOŠKOLCI, 2. dan

SREDNJOŠKOLCI, 2. dan

24.03.2009.

Zanimljivi rezultati nakon prvog dana daju šansu mnogima da se uključe u borbu za najviši plasman. Među prvašima je izjednačeno, među drugašima isto, kod trećaša malo uvjerljivije vodi Štef Glavina ispred Kurdije te u četvrtašima očekivano Žuža. No u igri je još puno bodova, 50 više nego prvi dan, a za sat vremena ćemo bit pametniji. Natjecatelji "muku muče" od 14:30, znači još tridesetak minuta rade. Svi imaju svoja očekivanja, neki stalno dokazivanje neki upis na faks. Neki se bruse samo na dan poslije, na HIO. tako je to.

Sada toliko, a oko 19h pogledajte rezultate, koji će vjerovatno biti i konačni jer je ovaj dio natjecanja uvijek besprijekorno stručno organiziran i proveden. Ipak je tamo Lukić i ekipa prekaljenih "lisaca". Dio zagrebačke osnovnoškolske ekipe jako je razočaran događajima na Pascalu, nadajmo se da će im juniori vratiti osmjeh na lica.

Rezultati (oko iza 19h)

Vesela lica (ako fotograf ne zaboravi)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 (dodano 23:00)

dodano 19:15
Kako neslužbeno saznajemo, juniori s zgotovili stvar. Katanić je pobijedio Kičića, a Glavina Kurdiju što znači da Zagreb ima 2 prva te 4 druga i četiri treća mjesta među srednjoškolcvima. Izvrsno, svaka čast ekipo. Žuža, Barl, Miličević i Rahle bili su uvjerljivi četvrtaši, a Rahle se skoro izborio za izravan upis na faks. No posebne čestitke "izvanzagrepčanima" Kataniću i Glavini koji su pokazali da se žestoki rad isplati. Dobit će zato posebno pripremljene poklone od šefice naše ekipe, Mihahaele. Nama u Zagrebu je posebno drago da je "Razumna ekipa Duo Matija", uljepšana sa zagipsanomm Anteom osvojila prva četiri mjesta. Oni su ipak prvaši - i budućnost. Čestitke pobjednicima prvašima. Matija, hvala ti što si sačuvao razum.

dodano 23:00
Brzinskim pregledom oba natjecateljska dan Zagreb može opet biti prezadovoljan. Nije nadmašen nemogući prošlogodišnji rezultat u broju prvih mjesta, ali ukupan broj penjanja na pobjedničko postolje je opet nevjerovatan.

To je to. Bravo ekipo, a sutra ćemo detaljnije analizirati.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.