POVRATAK EKIPE GRADA ZAGREBA  SA DMIH 2009

POVRATAK EKIPE GRADA ZAGREBA SA DMIH 2009

26.03.2009.

Udobno smješteni u dva autobusa naši "Dubrovčani" su se zaputili u Zagreb ujutro u 9:30. Odmorili su u Neumu, na Krki, najeli se, a uskoro će se zaustaviti i zadnji put prije Zagreba. Saznali su da je Žužić pobijedio na HIO, a da su iza njega Glavina i Kičić. Službeni rezultati HIO će se uskoro pojaviti pa će se i znati lista pozvanika na Izborne pripreme za plasman u nacionalnu reprezentaciju.

Natjecatelji koji nisu obuhvaćeni programom Hrvatske informatičke olimpijade se na autobusnom kolodvoru očekuju iza 18:30, a službeni doček se otkazuje.

Čestitamo Žužiću, Glavini, Kičiću, Markotiću, Gašiću, Pilatu, ASu Kurdiji i JagarNiniju na velikim izgledima za plasman na izborne pripreme. Bravo momcovi. Tjeralica.

31.3.: Naknadno čestitamo i Brahletini :)

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.