Zamolba za ispravak pogreške

Zamolba za ispravak pogreške

20.04.2007.


Ur. br. 33/2007
Zagreb, 20. travnja 2007.
 

JUTARNJI LISTTemeljem zakona o informiranju molim vas da objavite ispravak netočnih informacija objavljenih u vašem članku o uspjehu zagrebačkih informatičara na državnom natjecanju.
Cijeneći trud novinara da žurno poprati upravo nevjerojatne rezultate zagrebačkih informatičara, u opremanju slike uz tekst potkrala se greška kojom sam ja, odgovorni voditelj zagrebačke ekipe, proglašen mentorom.
Uz napomenu da su mentori samo one osobe (profesori/ce, učitelji/ce ili stručni/e voditelji/ce) koji su učenike u stvarnosti pripremali za natjecanje srdačno vas pozdravljam.TAJNIK ZRS

Zdravko Škokić, dipl. ing. 

  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.