DR_info.s 2005 - Raspored

DR_info.s 2005 - Raspored

02.06.2005.

Približio se i ovogodišnji, drugi po redu, DR_info.s! Kako bi se što lakše snašli o tome 'kako, kada, tko i gdje' (utorak, 7. lipnja u Tribinama Grada Zagreba, u velikoj dvorani Tribina na Kaptolu 27.) objavljujemo raspored prezentacija svih prijavljenih radova.

S posebnom radošću zagrebački DR_info.sovci će ugostiti i čavoglavog Antona Grbina ante portas koji nam dolazi s prekrasnog otoka Korčule!

Posebno molimo učenike da pokušaju svoje radove prezentirati u zadanom vremenu koje je zbog iznimno velikog broja radova ograničeno na 12 minuta po radu.

Izvod iz Pravilnika
Raspored

Prisjetimo se: DR_info.s 2004

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.