DR_info.s 2005 - Raspored

DR_info.s 2005 - Raspored

02.06.2005.

Približio se i ovogodišnji, drugi po redu, DR_info.s! Kako bi se što lakše snašli o tome 'kako, kada, tko i gdje' (utorak, 7. lipnja u Tribinama Grada Zagreba, u velikoj dvorani Tribina na Kaptolu 27.) objavljujemo raspored prezentacija svih prijavljenih radova.

S posebnom radošću zagrebački DR_info.sovci će ugostiti i čavoglavog Antona Grbina ante portas koji nam dolazi s prekrasnog otoka Korčule!

Posebno molimo učenike da pokušaju svoje radove prezentirati u zadanom vremenu koje je zbog iznimno velikog broja radova ograničeno na 12 minuta po radu.

Izvod iz Pravilnika
Raspored

Prisjetimo se: DR_info.s 2004

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.