Drugo kolo Informatijade 2011 je krenulo!

Drugo kolo Informatijade 2011 je krenulo!

19.02.2011.

Krenulo je drugo kolo ovogodišnje Zagrebačke Informatijade "Božo Težak"! Podsjetimo se rasporeda. Klikom na naziv kategorije otvara se preuzimanje zadataka. Ako imate problema, možete kontaktirati tehničkog voditelja na !

 

A. Osnovne škole:

1.      liga mini VIJUG@,
                        09:30 do 11:15 LOGO miniA
                        11:45 do 13:30 LOGO miniB
2.      LOGO liga za kadete
                        09:30 do 11:25, mlađi i stariji kadeti
3.      Cpp/BAS/Pas liga za kadete
                        12:00 do 13:55, mlađi i stariji kadeti

B. Srednje škole

4.      MASTERS liga
                        14:30 do 17:30, mlađi i stariji juniori - predaja je obavezna i kroz evaluator!
 
 
Daljnje obavijesti ćemo, podsjećamo, objavljivati u "čovječuljku". Stoga za vrijeme natjecanja držite otvorene stranice Saveza i povremeno kliknite "Reload" u vašem browseru, a nakon reloada na čovječuljka i pogledajte ima li što novo.
 
U prilogu ponavljamo upute o preuzimanju i predaji zadataka.
 
NAPOMENA! U uputama je mala greška; u opisu subjecta za slanje rješenja spominje se ZIBT10. Umjesto toga treba pisati ZIBT11. Ako se zabunite, nije strašno, ali ipak pripazite!
-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.