Drugo kolo Informatijade 2011 je krenulo!

Drugo kolo Informatijade 2011 je krenulo!

19.02.2011.

Krenulo je drugo kolo ovogodišnje Zagrebačke Informatijade "Božo Težak"! Podsjetimo se rasporeda. Klikom na naziv kategorije otvara se preuzimanje zadataka. Ako imate problema, možete kontaktirati tehničkog voditelja na !

 

A. Osnovne škole:

1.      liga mini VIJUG@,
                        09:30 do 11:15 LOGO miniA
                        11:45 do 13:30 LOGO miniB
2.      LOGO liga za kadete
                        09:30 do 11:25, mlađi i stariji kadeti
3.      Cpp/BAS/Pas liga za kadete
                        12:00 do 13:55, mlađi i stariji kadeti

B. Srednje škole

4.      MASTERS liga
                        14:30 do 17:30, mlađi i stariji juniori - predaja je obavezna i kroz evaluator!
 
 
Daljnje obavijesti ćemo, podsjećamo, objavljivati u "čovječuljku". Stoga za vrijeme natjecanja držite otvorene stranice Saveza i povremeno kliknite "Reload" u vašem browseru, a nakon reloada na čovječuljka i pogledajte ima li što novo.
 
U prilogu ponavljamo upute o preuzimanju i predaji zadataka.
 
NAPOMENA! U uputama je mala greška; u opisu subjecta za slanje rješenja spominje se ZIBT10. Umjesto toga treba pisati ZIBT11. Ako se zabunite, nije strašno, ali ipak pripazite!
-----------
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.