Prvo kolo IBT 2011 je krenulo!

Prvo kolo IBT 2011 je krenulo!

29.01.2011.

Krenulo je prvo kolo ovogodišnje Zagrebačke Informatijade "Božo Težak"! Podsjetimo se rasporeda. Klikom na naziv kategorije otvara se preuzimanje zadataka. Ako imate problema, možete kontaktirati tehničkog voditelja na !

 

A. Osnovne škole:

1.      liga mini VIJUG@,
                        09:30 do 11:15 LOGO miniA
                        11:45 do 13:30 LOGO miniB
2.      LOGO liga za kadete
                        09:30 do 11:25, mlađi i stariji kadeti
3.      Cpp/BAS/Pas liga za kadete
                        12:00 do 13:55, mlađi i stariji kadeti

B. Srednje škole

4.      MASTERS liga
                        14:30 do 17:30, mlađi i stariji juniori - predaja je obavezna i kroz evaluator!
 
 
Daljnje obavijesti ćemo, podsjećamo, objavljivati u "čovječuljku". Stoga za vrijeme natjecanja držite otvorene stranice Saveza i povremeno kliknite "Reload" u vašem browseru, a nakon reloada na čovječuljka i pogledajte ima li što novo.
 
U prilogu ponavljamo upute o preuzimanju i predaji zadataka.
 
NAPOMENA! U uputama je mala greška; u opisu subjecta za slanje rješenja spominje se ZIBT10. Umjesto toga treba pisati ZIBT11. Ako se zabunite, nije strašno.
-----------
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.