mini programersk@vijuga 2006.

mini programersk@vijuga 2006.

28.10.2005.

Drage Vijugice!

Zagrebački računalni savez u suradnji s udrugama članicama otpočeo je s realizacijom jesenskih aktivnosti predviđenih programom rada Saveza za 2005 godinu.

U sklopu ukupnih aktivnosti Savez i Udruga programera S vijugom, članica Saveza uskoro otpočinje sa radom svojih sezonskih radionica pod nazivom mini . Za razliku od prošle godine, uz Logo radionicu za darovite, pripremljena je i nova Basic radionica za poticanje darovitosti učenika nižih razreda osnovnih škola, a u suradnji s Društvom za inteligentne sustave i robotiku DIS Medvedgrad i mala radionica robota i računala Robot Branimirko.

Dopis

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.