Jesenske WEB radionice

Jesenske WEB radionice

28.10.2005.

Zagrebački računalni savez u suradnji s udrugama članicama otpočinje s realizacijom jesenskih aktivnosti predviđenih programom rada Saveza za 2005. godinu.

Udruga WEB.EDIT, članica Saveza organizirati će tijekom jeseni za svoje članove s ovogodišnje Silbe, tečajeve PHP MySQL i 3D STUDIO MAX.
Zbog nedostatka vlastitog prostora ali i istodobnog sudjelovanja prijavljenih polaznika u drugim središnjim programima Saveza namijenjenim darovitim pojedincima, provedba ovih programa odobrena je u prostorijama ZRS-a u Ilici 53 (dvorište).
Termini održavanja jesenskih radionica su: petkom od 20:30 - 22:00 sata PHP MySQL i subotom od 20:30 - 22:00 sata 3D STUDIO MAX. Radionice otpočinju s radom u petak 4. studenog, odnosno u subotu 22. listopada. U slučaju interesa ovaj program namijenjen je i polaznicima udruge ZAGREB u Trnavi.

Dopis

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.