Jesenske WEB radionice

Jesenske WEB radionice

28.10.2005.

Zagrebački računalni savez u suradnji s udrugama članicama otpočinje s realizacijom jesenskih aktivnosti predviđenih programom rada Saveza za 2005. godinu.

Udruga WEB.EDIT, članica Saveza organizirati će tijekom jeseni za svoje članove s ovogodišnje Silbe, tečajeve PHP MySQL i 3D STUDIO MAX.
Zbog nedostatka vlastitog prostora ali i istodobnog sudjelovanja prijavljenih polaznika u drugim središnjim programima Saveza namijenjenim darovitim pojedincima, provedba ovih programa odobrena je u prostorijama ZRS-a u Ilici 53 (dvorište).
Termini održavanja jesenskih radionica su: petkom od 20:30 - 22:00 sata PHP MySQL i subotom od 20:30 - 22:00 sata 3D STUDIO MAX. Radionice otpočinju s radom u petak 4. studenog, odnosno u subotu 22. listopada. U slučaju interesa ovaj program namijenjen je i polaznicima udruge ZAGREB u Trnavi.

Dopis

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.