DUI za učitelje informatike 2005 - Poziv na sastanak

DUI za učitelje informatike 2005 - Poziv na sastanak

28.10.2005.

Sa zadovoljstvom Vas možemo obavijestiti da je Društvo učitelja informatike održalo svoj četvrti Praktikum DUI 2005., na kojemu su i ove godine sudjelovali svi zainteresirani učitelji iz zagrebačkih osnovnih škola. Praktikum je u cijelosti proveden od 10.07. do 17.07.2005. u Zadru, na otoku Silbi.

S obzirom da i ljetni Praktikum DUI 2005 predstavlja uvod u cjelogodišnji rad sa svim učiteljima informatike za osnovne škole, već polovinom listopada nastavit će se rad ovog Praktikuma u šest raznovrsnih radionica.

Svaki dan predviđena su dva termina u večernjim satima od 19:30 do 22:00 sata. Radionice će se održavati svaki drugi tjedan prema sadržaju i rasporedu u privitku, a započela bi u ponedjeljak 07. 11. 2005 u 20:00 sati.

Dopis

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.