DUI za učitelje informatike 2005 - Poziv na sastanak

DUI za učitelje informatike 2005 - Poziv na sastanak

28.10.2005.

Sa zadovoljstvom Vas možemo obavijestiti da je Društvo učitelja informatike održalo svoj četvrti Praktikum DUI 2005., na kojemu su i ove godine sudjelovali svi zainteresirani učitelji iz zagrebačkih osnovnih škola. Praktikum je u cijelosti proveden od 10.07. do 17.07.2005. u Zadru, na otoku Silbi.

S obzirom da i ljetni Praktikum DUI 2005 predstavlja uvod u cjelogodišnji rad sa svim učiteljima informatike za osnovne škole, već polovinom listopada nastavit će se rad ovog Praktikuma u šest raznovrsnih radionica.

Svaki dan predviđena su dva termina u večernjim satima od 19:30 do 22:00 sata. Radionice će se održavati svaki drugi tjedan prema sadržaju i rasporedu u privitku, a započela bi u ponedjeljak 07. 11. 2005 u 20:00 sati.

Dopis

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.