HONI 2016/2017 počinje u subotu 15.10.

HONI 2016/2017 počinje u subotu 15.10.

12.10.2016.

U subotu otpočinje nova sezona hrvatskog otvorenog natjecanja HONI, u organizaciji HSINa. Zagrebački računalni savez, u suradnji s udrugama članicama, ove će godine sudjelovati sa dvije veće ekipe mladih programera do 8. razreda osnovne škole. Natjecatelji će se, kao i prošlih godina, u svim kolima na isti način rasporediti na dvije lokacije, u Ilici 53 i u Domu tehnike na Jarunu.

Spisak pozvanika može se tijekom jeseni i zime proširiti za nove članove, a satnica i pozvanici po lokaciji rješavanja bit će dostupni uskoro na donjim linkovima.

ČLANOVI EKIPA SU:

ILICA 53, pozvanici , dolazak u 9:15

DOM TEHNIKE (Jarun), pozvanici,dolazak u 11:00

Na dan natjecanja radionice za osnovce u Ilici 53 se ne održavaju, a radionica za srednjoškolce u 17 sati se održava. Učenici razredne nastave u Domu tehnike imaju svoje radionice, a radionica "Glazbeno računalo" se preskače.

 

NAPOMENA:

- drugo i treće kolo na rasporedu je 5.11. i 26.11., a četvrto 17.12.

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Kvantni fizičari s Instituta Ruđer Bošković (IRB) dio su međunarodnog tima znanstvenika koji je otkrio i eksperimentalno realizirao kvantnu komunikacijsku mrežu s više korisnika koju je nemoguće špijunirati. To otkriće veliki je korak ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.