HONI 2019/20, 4. kolo

HONI 2019/20, 4. kolo

16.01.2020.

U subotu 18.1. na je rasporedu 4. kolo. Naše ekipe natjecat će se na isti način u Ilici 53 i u Domu tehnike na Jarunu.

Predviđeno vrijeme za natjecanje je od 9 do 12 sati, nakon čega slijedi slanje učeničkih kodova i evaluacija. Po dva voditelja će u oba prostora biti od 8:30 pa molimo učenike da dolaze u 8:45 sati. Sve će se odvijati prema obavijesti za 1. kolo, kada su zbog nedostatka prostora i računala neki članovi pristupili putem osobnog prijenosnika, pa ih molimo da to učine i ovaj put.

Početak je najkasnije u 9 sati, a učenici koji zakasne izgubit će onoliko minuta koliko su zakasnili.

Jedan natjecatelj i njegov školski profesor dogovorili su s organizatorima da 4. kolo HONI odradi u prostorijama FER-a, pa molimo voditelje tima u Ilici da se ne iznenade njegovim odsustvom u subotu.

BEZ POMAGANJA I NAVOĐENJA NA TOČNO RJEŠENJE

Još jednom zahvaljujemo naši voditeljima što se striktno pridržavaju ključnog pravila, a to je - da svatko može imati upravo onoliko bodova koliko ih je zaslužio svojim znanjem u svakom kolu.

NAPOMENE:

1. DOM TEHNIKE

- jutarnje radionice od 9 do 12 sati neće se održavati u Domu tehnike, a.C++ a radionice koje inače počinju u 12 sati, započet će u 12:30 i trajati do 15 sati. 

2. ILICA 53

- jutarnje Radionice do 12 sati neće se održavati u Ilici 53. Dodatne radionice u 12 sati, 13:30 i 15 sati neće se održavati. Radionica subotom za grupu 5-A održat će se u 16 sati (ako SMSom potvrdi vodietlj), a Grupa XY će imati radionicu od kuće, bez dolaska u Ilicu, u četvrtak, petak i subotu od 16 sati.

3. Ostala druženja mladih programera uz bezvremenske uspješnice poput "Larine pjesme" i 'boozdovanska' nadmudrivanja održat će se u redovitim terminima, samo u nedelju.

  

IZDVOJILI SMO

U eri najboljeg hrvatskog olimpijca Gorana Žužića i njegovih kolega Ive Sluganovića, Filipa Barla i Bruna Rahlea koja je trajala od 2006. do 2009. godine...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.