HONI, 3. kolo, subota 14.12.

HONI, 3. kolo, subota 14.12.

13.12.2019.

U subotu 14.12. na je rasporedu 3. kolo. Naše ekipe natjecat će se u Ilici 53 i u Domu tehnike na Jarunu.

Predviđeno vrijeme za natjecanje je od 9 do 12 sati, nakon čega slijedi slanje učeničkih kodova i evaluacija. Po dva voditelja će u oba prostora biti od 8:30 pa molimo učenike da dolaze u 8:45 sati. Sve će se odvijati prema obavijesti za 1. kolo, kada su zbog nedostatka prostora neki članovi pristupili putem osobnog prijenosnika, pa ih molimo da to učine i ovaj put.

 

NAPOMENE:

DOM TEHNIKE

- jutarnje radionice od 9 do 12 sati neće se održavati u Domu tehnike, a po.C++ a radionice koje inače počinju u 12 sati, započet će u 12:30 i trajati do 15 sati. 

ILICA 53

- jutarnje Radionice do 12 sati neće se održavati u Ilici 53. Dodatne radionice u 12 sati, 13:30 i 15 sati neće se održavati. Radionica subotom za grupu 5-A i za Grupu XY održat će se u 16 sati.

- ostala redovita druženja uz bezvremenske uspješnice poput "Larine pjesme" i 'boozdovanska' nadmudrivanja održat će se.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.