HONI 2022/23 - 2. kolo, subota 3.12.

HONI 2022/23 - 2. kolo, subota 3.12.

01.12.2022.

Drugo kolo natjecanja HONI održava se ovu subotu. Članovi saveza su, kao i u prethodnom kolu, raspoređeni u dvije ekipe, sastav kojih se može pronaći u dokumentima u prvoj obavijesti.

Održavanje i organizacija su jednaki prvom kolu: natjecanje traje 3 sata, od 09 do 12, te mu se pristupa putem sustava za evaluaciju - natjecatelji koriste iste korisničke podatke koje su dobili e-mailom za prvo kolo. Zbog ograničenog kapaciteta učionica saveza, neki članovi će natjecanju pristupati iz svojih domova, a oni koji su i u prvom kolu dolazili na lokaciju u prostorije saveza dolaze na istu lokaciju i u 2. kolu.

Pitanja vezana o natjecanju i zadacima mogu se za vrijeme natjecanja postaviti direktno organizatoru kroz sustav poruka unutar evaluatora, a za sve ostale probleme javiti se odgovornoj osobi u ime saveza na 091 4846 375.

Dodatne informacije mogu se pronaći i na našoj obavijesti o početku natjecanja, kao i na službenim stranicama organizatora i natjecanja HONI. Slijedeće, 3. kolo HONI-a na rasporedu je idućoj kalendarskoj godini, 14.01.2023.

Natjecanje se provodi u suradnji s udrugama S Vijugom i Božo Težak, a odgovorna osoba za organizaciju, dežurstvo i provedbu u ime Saveza je Filip Mravunac.


NAPOMENA:
Zbog odvijanja natjecanja HONI, radionice za grupe MINI-E, MINI-P2 i MINI-F, te 5-A na jarunu, i grupu 7/8-V do 12:00 u Ilici neće biti održane (grupa 7/8-V nastavlja s radom nakon HONIa).

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.