SUTRA POČINJE ZG. Informatijada Božo Težak 2012, prijave su u tijeku

SUTRA POČINJE ZG. Informatijada Božo Težak 2012, prijave su u tijeku

10.02.2012.

Sutra počinju natjecanja ovogodišnjeg "BOŽE". Najprije kreću tri od ukupno četiri lige, ujutro u 9:30 počinje C++/B/P liga da dvije skupine kadeta, u 13:15 počinje MASTERS LIGA za juniore, a u 16:30 počinje Logo LIGA za dvije skupine kadeta. Minići će svoju programersku ligu MINI VIJUGA započeti za nekoliko tjedana. Prijave su u tijeku i još su otvorene, a njihov broj nadmašio je naše planove i očekivanja. Do ovog trenutka imamo više od 160 prijava, što je, obzirom na izrazitu zahtijevnost i kvalitetu svih natjecanja (svako natjecanje ima 6 kola s 5 zadataka u svakom kolu) stvarno izvrsno, pa čak i previše. Dovoljno je reći da samo jedno natjecanje u šest kola ima ukupno 30 zadataka što je ekvivalent za osam do deset državnih natjecanja. Nažalost, i ove godine nekoliko darovitih pojedinaca i pojedinki nije dobilo informaciju od svojih profesora da imaju krasnu mogućnost za svoje ubrzano usavršavanje, no što je tu je. Pokušat ćemo to ispraviti osobnim kontaktima s roditeljima. Simbolika današnjeg dana nas svakako na to obvezuje.

Sve potrebne uputice za one koji će sutra pristupiti natjecanjima bit će na portalu barem pola sata prije početka natjecanja. Novi natjecatelji neka se usredotoče na obavijesti i posebno na darovitog čovječuljka "KLIKNI ME AKO BLINKAM".

A za svi one koji će se večeras i sutra prijavljivati, evo podsjetnika za prijavu:

C++/B/P i Logo lige za kadete

MASTERS LIGA ZA JUNIORE

 

NAPOMENA:

Nedostaju e-mail adrese za neke natjecatelje koji iz tog razloga nisu dobili pozdravno pismo s osnovnim uputama. Stoga dolje navedene biseresmiley molimo da dopune svoje prijave:

- KADETI
Borna Mahović
Veronika Fistrić
Sven Rotim
Ivan Prevarić
Luka Merćep
filip zrniša
rok didaković
dominik fistrić
 
- JUNIORI
ivan šego
veronika pedić
hrvoje nuić
matej ferenčević
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.