C++/B/P lige za kadete 2012, 1. kolo - privremeni rezultati

C++/B/P lige za kadete 2012, 1. kolo - privremeni rezultati

11.02.2012.

Današnja natjecanja za osnovnooškolce su pri kraju. Programersko područje C++/B/P je već od podne iza nas, a Logo će biti gotov za petnaestak minuta. Što je tko napravio u jutrošnjem natjecanju neslužbeno se i zna, a uskoro ćemo objaviti i službene privremene rezultate. U području C+/B/P zadaci možda i nisu bili toliko teški koliko su imali 'zeznutih' situacija te malih podvala i prevara, na koje natjecatelji nisu bili obraćali dovoljno pažnje. Pa su zato kiksali, a test primjeri su im popaduckali. Ipak najmanje su griješili naša super bezgrešna Marijica (Marija Gegić) i Dr. Hahander (Vedran Kurdija). I juniori su isto tako završili sa svojoim prvim kolom, no njihove privremene rezultate objavit sa zasebnom obavijesti iza 22 sahata.

Chupa i Chuperak, naši dobri dusi natjecanja, čuvali su sve kadetkinje i kadete i nadamo se da su ih sačuvali te im donijeli sreću.

Evo njihovih privremenih rezultata.

1. C++/B/P lige za kadete:

mlađi kadeti                stariji kadeti

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.