MASTERS LIGA za luniore 2012, 1. kolo - privremeni rezulati

MASTERS LIGA za luniore 2012, 1. kolo - privremeni rezulati

11.02.2012.

Nakon prvog kola na prvo mjesto među juniorima, od ukupno 62 prijavljena natjecatelja, zasjeo je Antun Razum. Mladić je natjecanju poklonio svoju maskotu, a prvom kolu podario je i najbolji rezultat, i jedini uhvatio nominalni maksimalni ulov od 300 bodova. Što bi bilo da Mislavu Balunoviću (ili Marinu Tomiću) nije pao BONUS CASE, drugo je pitanje. Mislav i Marin Tomić imali su dodir s purpurnim usnicama, no umjesto dodatnih 100 bodova priskrbili su si negativne juhice. Šteta, no hrabre sreća kad tad pomiluje. Izvrstan rezultat ostvario je drugaš Dominik Gleich, ajako dobri su bili i Mihael Peklar i Filip Keri. Kod prvaša najbolji je bio Mihael Liskij, a sve čestitke prvog kola idu Robertu Beniću, sedmašu, koji je osvojio velikih 136 bodova. Odličnu organiziranost i ove godine pkazala je XV. Gimnazija, ali ovaj puta je i V. Gimnazija bila na visinai zadatka. Ipak, u prvom kolu je svakako iznenađenje brojnost i kvaliteta male Lucijanke. Sa samo sedam odjeljenja ljudi rade odličan posao i pokazuju da se rad isplati. Neka samo nastave.

I na kraju jedan mali kuriozitet.  Mladi gospon Lovro Sindičić odlučio se za BONUS CASE i 'zaradio' 60 negativnih juhica na 6. zadatku, i kad mu se to zbrojilo s osvojenih 32 boda na prvih pet zadataka, napao je ordinatu odozdo, i s te strane je sada vodeći s -28 antibodova.

Je li to način da se popenje na krov svijeta i dobije zagrljaj prelijepih hostesa, kao Luka Kalinovčić, teško je reći. No doći u središte Zemlje svakako je moguće.

Privremeni rezultati, 1. kolo

Ekipni rezultati XV. vs Peta objavit će se zasebnom obavijesti. Volimo vas, samo naprijed.

Pred nama je ožujak i drugo kolo, a najjače stvari dolaze u travnju i početkom svibnja.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.