PROSLAVIMO ZAVRŠETAK 1. kola u tri lige za kadete i juniore

PROSLAVIMO ZAVRŠETAK 1. kola u tri lige za kadete i juniore

13.02.2012.

Ljudi bili ste odlični, od malig Fistrića i malog Kalinovčića, brata velikog Luke, preko Marka Mrkog iz Našica, Vilima Popovačkog, veslača Roberta Benića, neotkrivenog gitariste Vedrana Hahandera - Kurdije, pa prepoštenog Tomislava Babića koji je zatražio da mu se uzme 80 bodova koji su bili pogrešno upisani. I Niko Požega je bio super, pa i onda kada mu je otkazao kotačić na mišu.  Ma svi su bili super, i Petnaesta i Peta i Lucijanka i Varaždinci, pa čak i Matija Herceg na treningu, a Mariji Gegić da i ne govorim. Iako je samo jedan Razum, kapa dolje Balunoviću i Tomiću za posebne emocije koje su pokazali dotičući purpurne usnice i papajući juhice, uzevši BONUS CASE. Posebno priznanje Lovri Sindičiću koji je prvi u povijesti natjecanja u programiranju ordinatu napao odozdo i umjesto bodova osvojio samo negativne juhice. Proslavimo prvo kolo klikom na donji uradak. Zima je, zagrijmo se! Somebody That I Used to Know - Walk off the Earth! Sutra nas čuva Sv. Valentin.
Izvorni link: www.youtube.com
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.