Ljetni kampovi za poticanje darovitosti 2018, obavijest o polasku, 1. termin

Ljetni kampovi za poticanje darovitosti 2018, obavijest o polasku, 1. termin

09.08.2018.

Polazak autobusom iz Zagreba je u nedjelju 19.8. u 12:00 sati s perona 501/502 zagrebačkog autobusnog kolodvora.

Autobus će biti parkiran na peronu u 11:45 sati pa molimo naše drage putnike da se u to vrijeme i oni "parkiraju". Po ukrcaju putnika krećemo prema Sljemenu. Tijekom vožnje polaznici će vidjeti raspored radionica koji će biti izvješen na nekoliko mjesta u autobusu te usput malo porazgovarati oko pohađanja neprogramerskih radionica.

Dnevni raspored rada po grupama polaznika bit će objavljen na TV ekranu u predvorju objekta, a na vratima soba spisak "spavača" i grupa u koje su raspoređeni. Radionice započinju poslije smještaja u sobe i ručka koji je planiran za 13:45 sati. 

U slučaju potrebe uvijek se može nazvati vođa puta i šef ovogodišnjih kampova, prof. Gordan Jurković na 098 520 186 ili ZRSov Mario na 091 2829 773, a naravno i Zdravko na 091 4848 348.

Na Sljemenu će nas dočekati tehnička prethodnica, Filip Mravunac i Ivan Jambrešić iz udruge programera S vijugom, ZRS-ovi Kristijan i Zdravko.

Sudionici kampova trebaju za osobnu higijenu ponijeti sapun i ručnike, a za slobodno vrijeme kupaće gaće. Sudionici natjecanja MATERS AVVENIRE MINI VIJUGA i pAkcelerator neka ponesu majice s tih natjecanja. Sljemenski učionički prostori za rad opremljeni su sa više od 60 računala u pet učionica, a tko želi može ponijeti prijenosno računalo za osobne potrebe. 

Napomena:

Obavijest u svezi drugog termina za kampove koji počinju 26.8. bit će objavljena najkasnije do 20. kolovoza.

  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.