Ljetni kampovi za poticanje darovitosti BOŽO TEŽAK 2018. Obavijest o polasku 2. termin i povratku 1. termin

Ljetni kampovi za poticanje darovitosti BOŽO TEŽAK 2018. Obavijest o polasku 2. termin i povratku 1. termin

21.08.2018.

Drugi termin se bliži. Polazak autobusom iz Zagreba je u nedjelju 26.8. u 12:30 sati s perona 502 zagrebačkog autobusnog kolodvora.


Autobus će biti parkiran na peronu u 12:15 sati pa molimo naše drage putnike da budu točni. Odmah po ukrcaju putnika krenut će se prema Sljemenu. Tijekom vožnje polaznici će dobiti raspored radionica koji će biti objavljen na nekoliko mjesta u autobusu.

U slučaju potrebe uvijek se može nazvati vođa puta ZRSov Mario (091 2829 773) ili ZRSov Zdravko (091 4848 348).

Sudionici kampova trebaju za osobnu higijenu ponijeti sapun i ručnike, a za kupanje u bazenu kupaće gaće. Natjecatelji s MALE OLIMPIJADE, MINI VIJUGE, AVVENIRE-a i pAKCELERATORA neka ponesu majice s tih natjecanja.

Sljemenski učionički i prostor za rad opremljeni su sa 60 računala, a tko želi može ponijeti prijenosno računalo za osobne potrebe.

 

Povratak 1. Termin

Povratak sudionika prvog termina biti će u nedjelju 26.8. s predviđenim dolaskom na dolazne perone zagrebačkog autobusnog kolodvora oko 15:30 sati.

  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.