Ljetni kampovi za poticanje darovitosti BOŽO TEŽAK 2018. Obavijest o polasku 2. termin i povratku 1. termin

Ljetni kampovi za poticanje darovitosti BOŽO TEŽAK 2018. Obavijest o polasku 2. termin i povratku 1. termin

21.08.2018.

Drugi termin se bliži. Polazak autobusom iz Zagreba je u nedjelju 26.8. u 12:30 sati s perona 502 zagrebačkog autobusnog kolodvora.


Autobus će biti parkiran na peronu u 12:15 sati pa molimo naše drage putnike da budu točni. Odmah po ukrcaju putnika krenut će se prema Sljemenu. Tijekom vožnje polaznici će dobiti raspored radionica koji će biti objavljen na nekoliko mjesta u autobusu.

U slučaju potrebe uvijek se može nazvati vođa puta ZRSov Mario (091 2829 773) ili ZRSov Zdravko (091 4848 348).

Sudionici kampova trebaju za osobnu higijenu ponijeti sapun i ručnike, a za kupanje u bazenu kupaće gaće. Natjecatelji s MALE OLIMPIJADE, MINI VIJUGE, AVVENIRE-a i pAKCELERATORA neka ponesu majice s tih natjecanja.

Sljemenski učionički i prostor za rad opremljeni su sa 60 računala, a tko želi može ponijeti prijenosno računalo za osobne potrebe.

 

Povratak 1. Termin

Povratak sudionika prvog termina biti će u nedjelju 26.8. s predviđenim dolaskom na dolazne perone zagrebačkog autobusnog kolodvora oko 15:30 sati.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.