Zagrebačka INFORMATIJADA Božo Težak 2007 se nastavlja

Zagrebačka INFORMATIJADA Božo Težak 2007 se nastavlja

13.03.2007.

Prvi dio ovogodišnje informatijade je završen 17. veljače 2007. Nakon tri ovogodišnja kola - rezultati - pokazuju puno toga. Međutim, do kraja natjecanja preostala su još tri kola, a kako se iz ukupnih rezultata svakom natjecatelju briše njegov najslabiji rezultat, bit će tu još velike borbe.

Do državnog natjecanja bit će održana još dva kola. Četvrto kolo na rasporedu je u subotu 31. ožujka a peto, pretposljednje kolo na raspredu je isto tako u subotu 14. travnja.

Satnica s rasporedom sjedenja za oba kola bit će objavljena do 27. ožujka.

Rezultati ovog natjecanju za razine gradskih četvrti i škola bit će objavljeni uskoro.

Rezultati nakon prva tri kola

Minići - Mlađi
Minići - Stariji

BASIC/Pascal - Mlađi kadeti
BASIC/Pascal - Stariji kadeti

Logo - Mlađi kadeti
Logo - Stariji kadeti

Pascal/C - Mlađi juniori
Pascal/C - Stariji juniori

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.