Ljetni kamp 2024 za učenike do 5.(6) razreda

Ljetni kamp 2024 za učenike do 5.(6) razreda

09.11.2023.

Prijave za ljetne kampove započele su u ponedjeljak 6.11..u popodnevnim satima. Potrudili smo se da svi članovi dobiju i dodatnu obavijest putem e-pošte tako da se i ovaj termin se vrlo brzo puni. Osim učenika do 5. razreda u ovaj kamp se mogu prihvatiti i učenice i učenici 6. razreda, koji su dobri u matematici i imaju veliki interes za ulazak u svijet programiranja.

Učenici razredne nastave radit će Python i/ili Logo, a oni malo stariji ovladavat će programskim jezikom C++. Svi kampovi održavat će se na predivnoj morskoj lokaciji na kojoj smo po prvi puta uživali u ljeto 2023.

Broj polaznika je ograničen, stoga molimo članove da požure s prijavom jer ćemo nakon 11. studenog uz pomoć društvenih mreža povećati mogućnost prijave i za učenike ne članove iz drugih županija. Dodatne informacije mogu se pronaći u početnoj obavijesti o otvaranju prijava za sve kampove koji bi se održali u 2024. godini.

Za one koji nisu sudjelovali u ZRS kampovima dodatne informacije na 0914846375 i/ili 0914848348.

Za učenike – MLADE PROGRAMERE – do 5. razreda od 29.7. do 5.8:

- PRIJAVNICA -

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.