LJETNI KAMP MATKA 2024 - za učenike osnovnih škola

LJETNI KAMP MATKA 2024 - za učenike osnovnih škola

06.11.2023.

Sklonosti prema matematici i programiranju najčešće su neraskidivo povezane. Stoga je Savez odlučio organizirati ljetni kamp za osnovce - radionice, vježbe i zadaci poradi stjecanja naprednh znanja i vještina za natjecanja iz matematike bio glavni program, a osnove programiranja dodatni program. Kamp je namijenjen učenicima od četvrtog do sedmog razreda osnovnih škola, a iznimno se mogu prijaviti i učenici 3. razreda. 
Organizator je Zagrebački računalni savez, udruga PRO.mat zajedno s drugim udrugama članicama Saveza.
Trajanje jednog termina je 7 dana, a na održat će se predivnoj morskoj lokaciji od 5.8.do 12.8...

Svi kampovi održavat će se na predivnoj morskoj lokaciji na kojoj smo po prvi puta uživali u ljeto 2023.

Broj polaznika je ograničen, stoga molimo članove da požure s prijavom jer ćemo u petak prijave dodatno snažnije otvoriti i za učenike ne članove iz drugih županija. Dodatne informacije mogu se pronaći u početnoj obavijesti o otvaranju prijava za sve kampove koji bi se održali u 2024. godini.

ZRS u suradnji s udrugom PRO.mat, raspisuje natječaj i za "ZRSOmat kamp" za matematičare osnovce. 

  • za učenike osnovnih škola, 4. - 7. RAZRED, od 5.8. do 12.8.

- PRIJAVNICA -

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.