Održano 4. kolo HONI 2010/11

Održano 4. kolo HONI 2010/11

15.01.2011.

Završeno je i četvrto kolo HONI. U ovom kolu po običaju najbolji je bio Mihael Liskij i odmah do njega Branimir Filipović. Marija Gegić nije ovaj puta ponovila rezultat prošlog kola, nije ni Robert Benić, no Robert je ipak pokazao dobru razinu za šestaša, i kada ga "ne ide".

Što je bilo sa Leonom Starešinićem ovo kolo, ne znamo. Imao je zadatak da žestoko radi, nadamo se da će izdržati i doći do standardnih 10-15% što bi za prvu godinu bilo izvrsno. Od idućeg kola u ekipu ubacujemo i Petra Orlića - Silbljanina.

Pogledajmo rezultate:

Rezultati natjecatelja naših članica

Ukupni rezultati nakon 4. kola

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.