ZG.Informatijada BOŽO TEŽAK 2011, PRIJAVE U TIJEKU, start 29.1.

ZG.Informatijada BOŽO TEŽAK 2011, PRIJAVE U TIJEKU, start 29.1.

19.01.2011.

Prvo kolo ovododišnje informatijade održat će se u subotu, 29.1.2011. Za sve koji se još nisu prijavili dajemo dodatnih tjedan dana, znači rok za prijave otvoren je do srijede 26.1. do 22 sata. U slučaju potrebe ostavit ćemo mogućnost da se u natjecanje uključi još nekoliko "pospanaca" sa zakašnjelim paljenjem i do četvrtka u 14 sati .

Zato nastavite s prijavljivanjem u sve četiri lige. Sve one koji su unijeli nepotpune ili netočne podatke molimo da ih dopune ili isprave. Još jednom molimo da posebno pazite da unosite točne podatke o mentoru, kao osobi ili osobama koje su vas stvarno pripremale za natjecanja. Srednjoškolce iz naše dvije najbolje škole posebno molimo da se organiziraju i odrede svoje tročlane ekipe za dodatno momčadsko vrednovanje rezultata u podnatjecanju "MiOC v.s. PETA", koje od ove godine uvodimo.

Srednjoškolci, lige za juniore

Prijave MASTERS 

Osnovnoškolci, lige za kadete i miniće

 
 
Napomena:
Svi profesori, zaljubljenici u programiranju neka rade na sebi i pripremaju se za PROFA KUP koji će se održati uskoro.
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.