ISPRIKA ČLANOVIMA I SURADNICIMA

ISPRIKA ČLANOVIMA I SURADNICIMA

25.02.2011.

Kao tajnik Saveza ispričavam se svima koji me nisu uspjeli dobiti od četvrtka 24.2. u 15 sati pa sve do večeras. Zbog iznenadnog pogoršanja zdravstveno stanja oca nisam bio u mogućnosti odgovoriti na najveći broj poziva, poruka, kao niti na ijedan pristigao e-mail. Zaostatke u korespodenciji ću otkloniti večeras i sutra ujutro.

Posebno se ispričavam zbog neodržavanja obećane radionice u Ilici 53 danas navečer, i nadam se da ću grešku ispraviti do sutra ujutro.

Lijep pozdrav svima, uz još jednu ispriku.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.