INTERNET poslije oduševljenja, predstavljanje knjige

INTERNET poslije oduševljenja, predstavljanje knjige

23.02.2011.

Predstavljanje ove uspješne knjige o internetskom nasilju održat će se u utorak 1.3.2011. u 18 sati u organizaciji HDPIO i INMEDu prostorima HDPIO u Ilici 42. O knjizi će govoriti naša članica, autorica Đurđica Težak, i recenzent  Željko Heimer (HV).

Pozivamo članove da dođu na predstavljanje.

nternet  – poslije oduševljenja je knjiga o internetskom nasilju. Na hrvatskom je tržištu malo literature o računalnoj i internetskoj sigurnosti. Najnovijije dostupan mrežni izvor HTML verzija CERT-CARNetova Priručnika za računalnu sigurnost korisnika Interneta, a uz Priručnik dolazi prateći  CD koji se može skinuti i ispržiti za vlastitu uporabu te na kojem se nalaze besplatni sigurnosni alati čijom instalacijom korisnik dodatno štiti svoje elektroničko računalo. U trgovinama može se naći još i poneki stari prijevod s engleskog jezika. 

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.