Ljetni kampovi za poticanje darovitosti 2019

Ljetni kampovi za poticanje darovitosti 2019

18.04.2019.

Ljetni kampovi Božo Težak održat će se ove godine po dvadeseti put. Odvijat će se u suradnji s našim udrugama članicama u dva redovita termina, od 17/18. kolovoza, pa do 30/31. kolovoza u Domu crvenog križa na Sljemenu. 

Predbilježbe će se aktivirati najkasnije u ponedjeljak 29.4. 

Način organiziranja kampova i raspored rada bit će sličan proteklim godinama s puno programiranja, matematike i individualnog rada. Kao i prethodnih godina, mogućnost povlaštene prijave i odgvorajaćih pogodnosti imat će polaznici naših radionica i natjecanja, znatiželjni osnovci koje privlače programi digitalne elektronike i stvaralaštva te najbolje plasirani natjecatelji na prošlogodišnjim natjecanjima.

Osim intenzivnog rada na osnovnim programima za darovite programere, i ove će godine biti dovoljno dodatnih programa, radionica, predavanja te zabavnih i športskih sadržaja, ali i termina za kupanje. Boravak i rad odvijat će se u odličnim uvjetima Doma Crvenog Križa na Sljemenu, na raspolaganju ćemo imati pet učionica s 60-tak računala te mnoštvo pratećih sadržaja. 

I ove godine u kampu će sudjelovati i naši daroviti prijatelji iz drugih područja (glazba, film), a kamperskom uratku prošlogodišnje obrade pjesme "Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj", dodat ćemo i jednu novu prigodnu obradu.

Broj mjesta je ograničen, ima već dosta upita, pretprijava i najava, stoga požurite.

Iako malu prednost uvijek imaju naši članovi s najbržim prstom i boljim rezultatima na prethodnim natjecanjima, svake godine se u oba termina (u GRUPE B) prihvaća i nekoliko znatiželjnih i matematički darovitih novih članova bez iskustva u natjecanjima.

PREDBILJEŽBE I PRIJAVE - AKTIVNE OD UTORKA 30.4. U 11:30 SATI

1.  termin 22. - 29.8.   > TERMIN JE POMAKNUT ZA 3-4 DANA KASNIJE ZBOG ODLUKE O POČETKU ŠK.GOD.

 
2. termin  29.8. - 4.9.  > TERMIN JE POMAKNUT ZA 3-4 DANA KASNIJE ZBOG ODLUKE O POČETKU ŠK.GOD.
 
  

IZDVOJILI SMO

U eri najboljeg hrvatskog olimpijca Gorana Žužića i njegovih kolega Ive Sluganovića, Filipa Barla i Bruna Rahlea koja je trajala od 2006. do 2009. godine...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.