Prijave za ljetne kampove su u tijeku do popunjenja mjesta

Prijave za ljetne kampove su u tijeku do popunjenja mjesta

04.06.2019.

Sve predbilježbe koje su zabilježene do 3. lipnja prihvaćene su, a roditelji i polaznici će tijekom idućih tjedan dana na svoje e-mail adrese dobiti odgovarajuće obavijesti.

ZBOG PROMJENE TERMINA POČETKA IDUĆE ŠKOLSKE GODINE, I U DOGOVORU S DOMAĆINOM, TERMIN POČETKA KAMPOVA JE POMAKNUT ZA TRI DANA KASNIJE. 

U prvom terminu ima još pet mjesta, a u drugom tri, stoga požurite s predbilježbama. 

Predbilježbe su otvorene do popune mjesta ili do 5. srpnja, a mogu se ispuniti u skladu s prvom obavijesti - ILI OVDJE:

NAPOMENA:
MJESTA U KAMPOVIMA SU S DANOM 17.6. POPUNJENA, a zakašnjele predbilježbe će se u dogovoru s roditeljima zainteresiranih polaznika, uzimati u obzir u slučaju odustanka nekog od polaznika koji su prihvaćeni na kamp.

1.  termin 22. - 29.8.   > TERMIN JE POMAKNUT S 19.8 NA 22.8. ZBOG ODLUKE O POČETKU ŠK.GOD.

 
2. termin  29.8. - 4.9.  > TERMIN JE POMAKNUT ZA S 26.8 NA 29.8. ZBOG ODLUKE O POČETKU ŠK.GOD.
 
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Kvantni fizičari s Instituta Ruđer Bošković (IRB) dio su međunarodnog tima znanstvenika koji je otkrio i eksperimentalno realizirao kvantnu komunikacijsku mrežu s više korisnika koju je nemoguće špijunirati. To otkriće veliki je korak ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.