Ljetni kampovi za poticanje darovitosti 2019. Obavijest o polasku, prvi termin.

Ljetni kampovi za poticanje darovitosti 2019. Obavijest o polasku, prvi termin.

14.08.2019.

Polazak autobusom iz Zagreba je u četvrtak 22.8. u 13:00 sati s perona 502 zagrebačkog autobusnog kolodvora.

Autobus će biti parkiran na peronu u 12:45 sati pa molimo naše drage putnike da budu na peronu u 12:40 ili koju minutu ranije. Odmah po ukrcaju putnika krećemo prema Sljemenu. Tijekom vožnje polaznici će vidjeti raspored radionica koji će biti izvješen na nekoliko mjesta u autobusu te usput malo porazgovarati oko pohađanja neprogramerskih radionica.

Dnevni raspored rada po grupama polaznika bit će objavljen na TV ekranu u predvorju objekta, a na vratima soba spisak "spavača" i grupa u koju su raspoređeni. Radionice započinju poslije smještaja u sobe i ručka koji je planiran za 14:30 sati.

U slučaju potrebe uvijek se može nazvati vođa puta i šef ovogodišnjih kampova, prof. Gordan Jurković na 098 520 186 ili ZRSov Mario na 091 2829 773, a naravno i Zdravko na 091 4848 348.
Na Sljemenu će nas dočekati tehnička prethodnica, Filip Mravunac iz udruge programera S vijugom i njegov tim.

Sudionici kampova trebaju za osobnu higijenu ponijeti sapun i ručnike, a za slobodno vrijeme kupaće gaće. Natjecatelji s IBT-a i Akceleratora neka ponesu majice s tih natjecanja. Sljemenski učionički prostori za rad opremljeni su sa 60 računala, a tko želi može ponijeti prijenosno računalo za osobne potrebe.

Napomena:

Obavijest u svezi drugog termina za kampove koji počinju 29.8. bit će objavljena najkasnije do 23. kolovoza.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Kvantni fizičari s Instituta Ruđer Bošković (IRB) dio su međunarodnog tima znanstvenika koji je otkrio i eksperimentalno realizirao kvantnu komunikacijsku mrežu s više korisnika koju je nemoguće špijunirati. To otkriće veliki je korak ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.