PREDBILJEŽBE ZA LJETNI KAMP ZAVRŠAVAJU S 28.6.

PREDBILJEŽBE ZA LJETNI KAMP ZAVRŠAVAJU S 28.6.

28.06.2022.

Dragi naši članovi i prijatelji, predbilježbi ima više nego slobodnih mjesta, kamp je popunjen pa će prebilježbe nakon 28.6 biti izvan roka.
Tijekom idućih dana roditelji će dobijati obavijesti o dodijeljenom statusu polaznika za svoju djecu te o ostalim formalnostima s tim u vezi. 
Neki predbilježeni učenici dobit će status rezerve i moći se uključiti ukoliko neki polaznik otkaže sudjelovanje.
 
NAPOMENA:
Svi predbilježenici koji nsu dobili obavijest da im je odobren status polaznika evedentirani su na listu čekanja i postaju pričuve za pozivanje ukoliko bude otkaza, te ćemo ih kontaktirati najkasnije do 16. kolovoza.
 
Obavijesti o detaljima polaska i povratka bit će na webu objavljene tjedan dana ranije, a naši organizatori poslat će i SMS obavijesti roditeljima svih polaznika.
 
Veselimo se druženju i radu u kampu
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.