LJETNI KAMPOVI, obavijest o dolasku na 1. termin

LJETNI KAMPOVI, obavijest o dolasku na 1. termin

15.08.2022.

Drage naše obitelji i polaznici, ljetni kamp počinje u nedjelju 21. kolovoza u Domu Crvenog Križa na Sljemenu. Tehničke pripreme i uz prijevoz pedeset računala za polaznike i voditelje započet će u četvrtak 18.8. u 8 sati i završit će do početka kampa. U očekivanju početka kampa odvijet će se i posebni manji program, kao i svih prethodnih godina počevši od 2017.

Dolazak polaznika u vlastitom aranžmanu predviđen je za nedjelju 21.8. u 14:45 ili 15 sati. Nakon razmještaja u sobe, a prema rasporedu koji će biti prikazan na TV ekranu u predvorju Doma, s radom će se započeti u 16 sati. Prvi dan će se raditi po grupama do večere i zatim nakon večere od 20:30 sati, a svaki idući dana cjelodnevno od 8:30 do 22 sata. Raspored za grupe kojima pripadaju svi polaznici će imati i u svojim sobama na unutranjoj strani vrata.

Molimo obitelji da svoju djecu dodatno upozore na potrebu poštivanja Dnevnog rasporeda rada te noćnog reda i mira. Uz puno rada tijekom dana će biti dovoljno prilike i za druženje te športske i društvene aktivnosti.

Nekoliko novih polaznika podsjećamo da je potrebno ponijeti sredstva za osobnu higijenu uključujući ručnike. Ukoliko netko ima posebne potrebe u vezi prehrane molimo neka pošalje e-mail na i poruke na 0914846375 i 0912829773. U slučaju bilo kakvih problema ili potrebe za posebnim upitom molimo da se SMS poruka pošalje na 0914848348.

Obavijest o satnici povratka (27.8.) bit će komunicirana s polaznicima i postavljena nekoliko dana prije povratka.

heart

Veselimo se vašem dolasku.

NAPOMENA:

Obavijest o polasku / dolasku druge skupine postavit će se na web stranicu najkasnije do 23/24. kolovoza.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.