Ljetne radionice u Zagrebu 2014

Ljetne radionice u Zagrebu 2014

17.06.2014.

Redovite ljetne popularizatorske aktivnosti pod nazivom Ljeto u Zagrebu, održat će se i ove godine. Bit će malo više programerskih radionica nego prošle godine te malo veća ljetna programerska liga. Ponovno će se ponuditi programi za sve uzraste, od razredne nastave do umirovljenika. Informacije i prijave za sve radionice mogu se dobiti na 0914848348, a na SMS poruku ili poziv, uzvratiti ćemo žurnim odgovorom ili povratnim pozivom.

RAZREDNA NASTAVA

Ljetne popularizatorske aktivnosti tako započinju za naše učenike razredne nastave već u srijedu i četvrtak 18.6. u 19:00 sati, a u subotom ujutro od 9:30. Radionice za najmlađe trajat će do kraja srpnja.

NAJBOLJI MLADI PROGRAMERI - PRIPREME

Najbolji mladi programeri, koji su se izborili za sudjelovanje u juniorskoj olimpijadi na Krku, imat će svoje pripreme sbvaki dan osim nedjelje u Ilici 53 počevši od utorka 17.6. pa sve do srijede 25.6. Radnim danom od 15:30 do 19 za mlađe, a za starije od 17:30 do 21:00, subotom od 10 do 13:30 za obje grupe.

STARIJI OSNOVCI - NOVI PROGRAMERI

Učenici petih, šestih i sedmih razreda, naši novi programeri, imaju svoje radionice u domu tehnike ponedjeljkom i petkom od 19 sati, do kraja srpnja.

Osim navedenog učenici petih, šestih i sedmih razreda, od utorka 8. srpnja dobit će dodatne radionice Logo i C/C++ tri puta tjedno u Ilici 53, utorkom, srijedom i četvrtkom od 15:30 do 16:50 (Logo) i od 17:00 do 18:30 C++.

DIGITALNA ELEKTRONIKA ZA NAJMLAĐE

Prijave za radionicu DIGEL su otvorene, odvijat će se od 27. lipnja petkom u Domu Tehnike, a dovoljno je poslati SMS poruku na 0914848348 i upisati ime prezime, razred školu i DIGEL.

LJETNA LIGA C++

Redovita ljetna liga C++ održavat će se nakon 15.7. i sastojat će se od četiri kola. Prijave će se primati od 7.7. putem zasebne obavijesti.

OPĆE POPULARIZATORSKE RADIONICE

Opće popularizatorske ljetne radionice za žene i umirovljenike, odvijat će se do 20. srpnja u Hrašću i Trnavi. Zlatni dobaši, umirovljenici individualci iz Ilice 53 nastavit će sa svojim ljetnim tečajem u dogovoru s voditeljima. Oni najbolji imat će priliku uživati u četverodnevnom naprednom programu koji će se odvijati u Ilici 53.

LJETNI KAMPOVI IZVAN ZAGREBA

Početkom kolovoza počinju pripreme za ljetne kampove na Silbi na koju će preseliti sva naša oprema. Zbog toga će uslijediti trotjedna pauza u Hrašću i Trnavi, sve do kraja kolovoza, a radionice u Domu tehnike i Ilici 53 nastavit će s radom u drugom tjednu rujna.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.