Ljetna liga C++ 2014, najava 1. kola

Ljetna liga C++ 2014, najava 1. kola

21.07.2014.

U utorak 22.7. u 15 sati započinje prvo kolo Ljetne lige C/C++ za učenike osnovnih škola. Prijavljenici neka se petnaestak minuta prije početka jave porukom "SPREMAN" e-mail adresu natjecanja . Svi oni koji su u Zagrebu mogu doći rješavati u Ilicu 53. I učenici koji su upisali srednju školu mogu se natjecati, no evidentirat ćemo ih izvan konkurencije.

Rješavanje traje do 16:45, a predaja se vrši na istu e-mail adresu.

U slučaju pitanja, upotrijebite chat sustav na ZATEMASu ili e-mail natjecanja.
 
Zadaci će u utorak iza 14:45 biti dostupni i/ili poslani, a nove članove molimo da se žurno registriraju u Zatemas sustavu:
Preuzimanje zadataka - ZateMasni
Preuzimanje zadataka - PDF za svaki slučaj (Marko, Grgur, i drugi u slučaju panike)

Predaja se vrši isključivo na email adresu . Dežurni šef natjecanja je dostupan putem e-maila i na telefon 0997547120 .

Novi članovi koji još ne vladaju programskim jezikom C/C++ mogu zadatke rješavati u BASICu, a nakon završetka lige bilo bi pametno da nakodiraju i nova rješenja u C++ te ih pošalju voditelju natjecanja na službeni e-mail ljetne lige.

Uživajte u vašim programerskim vijugama od 15 do 17 sati, a onda trk na kupanje.

 

N A P O M E N A:

- polaznici radionice C++ (utorkom, srijedmom, i četvrtkom) mogu svoje kolo odraditi u Ilici 53, i neka dođu u 14:45.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.