Završeno 3. kolo u oba natjecanja za kadete

Završeno 3. kolo u oba natjecanja za kadete

06.05.2012.

Jučer su održana redovita kola sve četiri lige za kadete. U C++ (BAS/Pas) ligama za mlađe i starije kadete najbolje su se snašli petaš Dominik Fistrić i šestaš Vilim Lendvaj, dok je kod starijih jedinu prolaznu ocjenu zavrijedio Vedran Kurdija. Među mlađim kadetima svoje prv ebodove zaradio je 'novak' i vrijedni petaš Josip Gregov, čije vrijeme tek dolazi. U Logo ligi za mlađe kadete najbolji trećaš bio je Ivan Jambrešić ispred Veronike Fistrić. Šteta je što se ne natječe i Dorijan Lendvaj, drugaš iz Popovače, koji se izgleda nabrusio samo na Programersku ligu MINI VIJUG@, koja počinje za tri tjedna. Najbolji kod petaša bio je Lovro Kalinovčić, a kod šestaša je 'apsolutist' Marko Mrki Prološčić iz Našica za osam bodova na četvrtom zadatku 'ošišao' super Josipa Klepeca iz Vrbovca. (Iz povjerljivih izvora saznajemo da se petaš Sven Rotim naljutio i da će u svakom slijedećem kolu biti sve bolji.) U starijoj ligi ze sedmaše i osmaše, najbolji su bili Karlo Grozdanić i Petar Orlić. Odlična Marija Gegić je opet preskočila kolo, čime je drastično umanjila svoje šanse za borbu i ukupnu pobjedu.

Privremeni rezultati nakon trećeg kola:

Logo                  mlađi kadeti (5., 6. i mlađi)   stariji kadeti (7. i 8.)

C++/BAS/Pas   mlađi kadeti (5., 6. i mlađi)   stariji kadeti (7. i 8.)

NAPOMENA: Nakon trećeg kola lista sudionika se sažima, a u natjecanju ostaju oni koji su se svojim rezultatima za to izborili. Četvrto kolo održat će se u subotu 19.5.2012.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.