C++/B/P i Logo LIGE za kadete - 2. kolo, subota 10.3. / BOŽO ONLINE

C++/B/P i Logo LIGE za kadete - 2. kolo, subota 10.3. / BOŽO ONLINE

07.03.2012.

Pred nama drugo kolo u obje lige za kadete. Održat će se u subotu 10.3. , najprije Logo lige, a ztim C++/B/P lige za kadete. I ovo kolo, u trajanju od 115 minuta, rješavat će se u režimu BOŽO online, s vlastitih udaljenih lokacija. Ustanite dovoljno rano, pojedite nešto lagano i slatko, pažljivo čitajte zadatke i nemojte rješavanju pristupati kao roboti.

EVO SATNICE za obje skupine kadeta:

1. C++/B/P -  od 9:00 do 10:55

2.  L o g o  -   od 11:15 do 13:10

Svi natjecatelji neka budu uz računala 15 minuta prije početka svojeg natjecanja te se podsjete i pročitaju upute koje vrijede za natjecanje u režimu BOŽO online. Pet minuta prije početka moće će dohvatiti zadatke predviđene za svoju uzrastnu podskupinu. Da se podsjetimo, skupine su mlađi kadeti (5.r., 6.r. i mlađi) i stariji kadeti (7.r. i 8.r.).

Ne zaboravimo da je ove godine 105-ta godišnjica rođenja Bože Težaka. Želimo vam uspješno drugo kolo.
 

Napomene za miniće:

1.
Miniće će u subotu imati svoje radionice u Domu tehnike, a već sutra im stiže i voditeljsko pojačanje, gospodin Filip M., bivši uspješni natjecatelj u Logu.
2.
Programerska liga MINI VIJUG@ ove godine će početi tek u travnju i imat će uvijek zasebne termine, neovisne o natjecanjima za kadete.
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.