Logo i C++/B/P lige za kadete, 3. kolo - subota 5.5.

Logo i C++/B/P lige za kadete, 3. kolo - subota 5.5.

26.04.2012.

Dolazi nam i treće kolo u obje lige za obje skupine kadeta. Temeljem rezultata u prva tri kola poslije izlučit će se kandidati za nastavak u TOP ligama za kadeta. Treće kolo će se održat u subotu 5.5. Na rasporedu će najprije biti C++/B/P lige, a zatim Logo lige za kadete. I ovo kolo, u trajanju od 115 minuta, rješavat će se u režimu BOŽO online, s vlastitih udaljenih lokacija.

EVO SATNICE za obje skupine kadeta:

1. C++/B/P -  od 9:30 do 11:25

2.  L o g o  -   od 12:00 do 13:55

Svi natjecatelji neka budu uz računala 15 minuta prije početka svojeg natjecanja te se podsjete i pročitaju upute koje vrijede za natjecanje u režimu BOŽO online. Najranije pet minuta prije početka moće će dohvatiti zadatke predviđene za svoju uzrastnu podskupinu. Da se podsjetimo, skupine su mlađi kadeti (5.r., 6.r. i mlađi) i stariji kadeti (7.r. i 8.r.).

Prisjetimo da je ove godine 105-ta godišnjica rođenja Bože Težaka.
I ovo kolo čuvat će vas vaši anđeli čuvari: Zlatna ćupa i Brončani ćuperak.

Napomene za miniće:

- Miniće će u subotu imati svoje radionice u Domu tehnike, a već sutra im stiže i voditeljsko pojačanje, gospodin Filip M., bivši uspješni natjecatelj u Logu.
- Programerska liga MINI VIJUG@ ove godine će bili smo prisiljeni odgoditi iz objektivnih razloga, na isti način kao što smo i početak mnogih drugih aktivnosti i prebacili na kasniji početak, a tempo odvijanja usporavali . Lige za miniće će definitivno početi u svibnju, i to u subotu 26.5. u 10:30 sati, a umjesto jednog kola, održat će se dva kola. Lokacije održavanja bit će Dom tehnike na Jarunu, Popovača i Vrbovec. Minići će uvijek imati zasebne termine, neovisne o natjecanjima za kadete.
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.