DVOJAC BEZ KOMILARA, isprike

DVOJAC BEZ KOMILARA, isprike

21.06.2010.

U nedjelju navečer u 22:42 jedan dio dvojca bez kormilara se ispričao kratkom i jasnom rečenicom.

Evo rečenice:

"Ovim putem bih se htio ispričati svim sudionicima, natjecateljima, rukovoditeljima i svima koji imaju ikakve veze za kupom Božo Težak zbog svog neprimjerenog ponašanja i varanja. Mario Pejinović"

Isprika je prihvaćena, momak je shvatio grešku, stoički podnio kaznu, i odlučio ići dalje. Šteta što nije naveo kako se ovakva glupost neće više nikad ponoviti. Možda i to doda naknadno. U svakom slučaju pohvaljujemo ga za odlučno prihvaćanje činjenica.

Kratku i jasnu ispriku druge polovice dvojca očekujemo.

Evo i teksta druge isprike koji  je pristigao danas u 16:44:

Najiskrenije se ispričavam roditeljima, natjecateljima, rukovodstvu natjecanja i svima koji me znaju. U svojoj dječačkoj nepromišljenosti zaboravio sam na natjecateljsku etiku kao sveto pravilo svakog natjecanja i učinio nešto što je suprotno mojem stvarnom karakteru. Postupio sam nepošteno, zajedno sa svojim kolegom i prijateljem, no to se više nikad neće ponoviti.
Stvarno mi je žao i svojeg postupka i što sam dospio na naslovnicu ZRSove web stranice, no što je tu je. Ubuduće ću se potruditi da na naslovnicu dospijem isključivo zbog svojih rezultata i besprijekornog ponašanja, kao primjer drugima.


Vaš David Lozić

I druga isprika je prihvaćena, momak je shvatio grešku, stoički podnio kaznu, i odlučio ići dalje pa ga pohvaljujemo za način na koji se ispričao.

ŠTO JE BILO - BILO JE, okrenimo se kampovima i novim natjecanjima.

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.