Završena LOGO liga za kadete

Završena LOGO liga za kadete

22.06.2010.

Šest mjeeci natjecanja je iza nas, a evo pristigli su nam i konačni rezultati finalnog kola kojima je ovogodišnja LOGO liga za kadete završena!

Od ukupno 36 prijavljenih natjecatelja u finalno kolo je dospjelo njih 26. Pobijedili su Robert Benić, Marija Gegić i Mihael Liskij, a ukupno najuspješniji natjecatelj bio je Filip Keri, osmaš Iz Vrbovca. Sedmašica Paula Rinkovac dobila je nagradu za višegodišnji trud osvajanjem drugog mjesta dokazavši da se upornost isplati.

S ukupnim natjecanjem smo više nego zadovoljni, a ove godine su nas opet svojom kvalitetom obradovali prijatelji iz Vrbovca koji su u nekoliko godina dostigli svoje zagrebačke prijatelje, a na državnom natjecanju ih i nadmašili. Problema nije bilo, jedino su dvojica natjecatelja u finalnom kolu zaslužila kaznene bodove. Njima pohvale zbog toga što su shvatili pogrešku te se ispričali, a svim pobjednicima, svim finalistima i svima koji su sudjelovali još jednom upućujemo najiskrenije čestitke!

 

Konačni rezultati - Ukupna lista

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.