PRIBLIŽAVA SE MALA OLIMPIJADA 2010

PRIBLIŽAVA SE MALA OLIMPIJADA 2010

08.12.2010.

Četvrta mala olimpijada za najbolje zagrebačke mlađe i starije miniće održat će se u subotu 18. prosinca u 9:30 sati u računalnoj učionici Udruge programera S VIJUGOM na HRGOVIĆIMA

USKORO LISTA POZVANIKA

U istom danu natjecatelji rješavaju dva kola.

Evo rasporeda:

-           09:30 do 11:00

                            prvo kolo, rezultat se ujedno boduje i kao 6. kolo
                            programerske lige MINI VIJUGA 2010

-          11:00 do 11:30

            odmor i okrijepa

-          11:30 do 13:00

                            drugo kolo, rezultat se zbraja s prvim kolom
                            i daje ukupni rezultat
                            za plasman  u MALOJ OLIMPIJADI 2010.

-          13:00 do 13:30, evaluacija i zakuska

-          13:45, odlazak natjecatelja

-          16:00, PRIVREMENI REZULTATI NA www.zrs.hr

Konačni rezultati bit će najkasnije u nedjelju 19.12. u 20h. Radujemo se vašem dolasku i budite točni. Završetak ovog natjecanja i objava konačnih rezultata, označit će ujedno i kraj ovogodišnje ZG.Informatijade Božo Težak 2010 te početak priprema za novu sezonu natjecanja koja počinje u siječnju.
Da li znadete da je počasni predsjednik udruge S VIJUGOM, Frane Šarić , lijevo na slici smiley, nekoć bio genijalni natjecatelj?
 
 
Napomena:
Dragi naši profesori – programaeri, vi koji se s oduševljenjem bavite ovim zahtjevnim specijalističkim područjem, uskoro će se održati i PROFA KUP u programiranju.
Pod motom „MALO NAS JE AL' NAS IMA“ organizirat ćemo dvije osnovnoškolske skupine ( LOGO i C++/Pascal) i jednu srednjoškolsku skupinu (C++/Pascal)
Spremajte se i budite pripravni pokazati vaše znanje i vještinu programiranja.
Budite uzor vašim učenicima.
-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.