MASTERS, jesenski programerski turnir

MASTERS, jesenski programerski turnir

08.12.2014.

Osim najboljih programera iz srednjih škola, pozivnicu za jesenski MASTERS zaslužili su i neki daroviti programeri iz osnovnih škola koji su se dokazali svojim rezultatima na BOŽI i drugim vrijednim natjecanjima. Sve zajedno vas molimo da se pronađete na službenom spisku te da na stiku ponesete i jednu svoju noviju fotografiju.

Natjecanja se održavaju u nedjelju 14.12. prema prethodno objavljenoj satnici, obvezan dolazak u Ilicu 53 je u 11 sati, a evo i spiska pozvanih:

Osim pozvanika, sudjelovanje u natjecanju može se zatražiti putem e-maila na ili SMS porukom na 0914848348.

Uz ispriku što ova obavijest iz tehničkih razloga nije bila vidljiva ranije, srdačno vas pozdravljamo.

Veselimo se vašem dolasku.

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.