MINI VIJUGA, jesenska kola programerske lige za učenike razredne nastave

MINI VIJUGA, jesenska kola programerske lige za učenike razredne nastave

19.09.2013.

Programerska liga za učenike razredne nastave (i starije predškolce) nastavlja se u listopadu svojim jesenskim kolima. Mali programerski zaljubljenici nastavili su s radom u Domu tehnike, a oni najuporniji imat će i dodatni termin za pripreme. Molimo roditelje da se što prije uključe u jesensku shemu te se radujemo redovitim dolascima našim minićima.

Vrijednom Tomi Kožulju želimo da što prije zaboravi svoju malu nezgodicu, a petogodišnjeg Viktora Karla Mitrečića pohvaljujemo jer je naučio sva slova i jedva čeka da se poigra s problemčićima. Veseloj ekipi iz Popovače koja je postala sjajni dio našeg projekta "Za Hrvatsku darovitost" ćemo pomoći na sve moguće načine te im želimo da nastave pokazivati kako se brane boje svojeg mjesta.

Osim naših članova iz Zagreba i drugih županija u natjecanjima će moći sudjelovati i pridošlice, a mjesta ima i za još nekoliko zainteresiranih učenika 1. i 2. razreda i pokojeg trećaša.

Oni koji su krenuli u peti razred uključit će se jesenski programerski turnir Logo - AVVENIRE za učenike od 5.-8. razreda.

Jesenski termini programerske lige MINI VIJUGA koja će se održavati u Domu tehnike na Jarunu su 26.10. i 9.11.

Veselimo se vašem dolasku, a bit će i lijepih iznenađenja.

Radionice su počele, samo naprijed.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.