Programerska liga za učenike razredne nastave, Ilica 53

Programerska liga za učenike razredne nastave, Ilica 53

23.10.2013.

Programerska liga za učenike razredne nastave (miniće), koja je bila planirana za 26.10., nastavit će se u SUBOTU 16.11. u Ilici 53.

U natjecanje su se već prijavili i svi naši novi polaznici koji su nam se pridružili na BUNDEKFESTU 2013.

Napominjemo da mjesta ima i za nekoliko novih najmlađih polaznika koje ćemo rado uključiti u radionice i natjecanje, naravno putem SMS-a na 0914848348 (ime prezime, škola i razred, ime roditelja).

U ligi će po običaju, osim naših najmlađih darovitih sugrađana, sudjelovati i oni vrijedni zanesenjaci iz drugih hrvatskih sredina, a osobito daroviti minići iz Popovače. Zahvaljujući njihovom agilnom klubu RIK Popovača, od ove jeseni su postali i formalni suradnici našeg saveza na provedbi projekta ZA HRVATSKU DAROVITOST, na čemu im od srca čestitamo.

Prijave su otvorene do 10.11.  - OVDJE -

 

NAPOMENA:

Liga za miniće, održavat će se pod novim nazivom MINI.intro u sklopu jesenskog turnira, samo u Ilici 53.

laugh

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.