MINI VIJUGA 2014, programersko natjecanje za učenike razredne nastave

MINI VIJUGA 2014, programersko natjecanje za učenike razredne nastave

10.12.2014.

Umjesto redovitih radionica za najmlađe programere, u subotu 13.12. u Ilici 53 (prizemlje i željeznička modelarnica na katu) s početkom u 9:30 održat će se programerska liga MINI vijuga za učenike razredne nastave. Uvod je to u Malu progarmersku olimpijadu, eMPEO 2014, koja će se održati u utorak u 17 sati na istom mjestu. Pozvani su svi nabolji redoviti polaznici od prvog do četvrtkog razreda, među kojima i dvoje vrtićke djece.

Ovo je već deseta godina programerski natjecanja i radionica za učenike razredne nastave.

SUBOTA 13.12 / 09:30 /  ILICA 53 - POZVANI UČENICI

Radujemo se ponovnom druženju s najmlađim programerima.

Programeri su super zanimljive face.

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.