IBT - AVVENIRE i MINI.VIJUGA, programerski turniri za osnovce

IBT - AVVENIRE i MINI.VIJUGA, programerski turniri za osnovce

02.12.2015.

Natjecanja u programiranju za učenike razredne nastave i viših razredaosnovnih škola održat će se u subotu 12. prosinca u ILICI 53. Pravo sudjelovanja maju učenici osnovnih škola, a izravni poziv imaju svi sudionici pAKCELERATOR natjecanja. Natjecanja za osnovce održavaju se na dvije razine: MINI_vijuga za učenike razredne nastave i AVVENIRE, oni koji dolaze za starije osnovce. I ove godine u natjecanje AVVENIRE i za Logo i za C++/Pascal/python, mogu se prijaviti i neki najbolji učenici razredne nastave, bez obzira na dob.

Popunjena prijavnica se šalje na .

Programerske vježbe i pripreme za natjecanja odvijaju se trajno, a raspored podnatjecanja u subotu 12.12. u ILICI 53 je slijedeći:

1. MINIvijuga / prijavnica     -     POZVANICI

od 10:00 do 11:45, učenici razredne nastave

2. AVVENIRE - Logo / prijavnica    -    POZVANICI

od 12:15 do 14:45, učenici viših razreda osnovnih škola

- okrijepizza od 14:50 do 15:20

3. AVVENIRE C++/Pascal/Python / prijavnica     -    POZVANICI

od 15:30 do 18:15, učenici viših razreda osnovnih škola

Veselimo se vašem dolasku, a i majice s poklon CD-ima vas očekuju...

 

Napomena:

U nedjelju 13.12. održat će se MASTERS turnir za srednjoškolce i EMPEO, mala programerska olimpijada, a prema zasebnim obavijestima. 

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.