Ponovno veliki uspjeh zagrebačkih osnovaca na juniorskoj programerskoj olimpijadi - JHIO

Ponovno veliki uspjeh zagrebačkih osnovaca na juniorskoj programerskoj olimpijadi - JHIO

09.07.2017.

Juniorska Hrvatska olimpijada JHIO i kamp na Krku su završeni. Odlične rezultate naših članova proslavit ćemo u ponedjeljak navečer u 19:30 uz mala hranidbena iznenađenja i sokove te nakon toga i posjetu spomeniku Bana Josipa Jelačića. Trojica naših članova Krešimir Nežmah, Eugen Bošnjak (8.r) i Patrik Pavić (7.r), izborili su se za nacionalnu juniorski reprezentaciju, a dvojica šestaša Vlatko Borevković i Marko Dorčić bili su ujedno i najbolji šestaši na olimpijadi. U proslavi će osim sudionika JHIO sudjelovati i svi ostali pozvani članovi koji su se zajedno s njima spremali za natjecanje, a još su uvijek u Zagrebu ili su se upravo vratili.

Ljetna liga C/C++/Python je u pripremi i započet će 22. srpnja, uz skoru obavijest o prijavama.

NAPOMENA:

S obzirom na dojave o odlasku izvan Zagreba odluku o nastavku održavanju radionice Loga i C++ donijet ćemo do srijede 12. srpnja.

  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.