Napredne radionice i programerske vježbe za starije osnovce i mlađe srednjoškolce (C/C++)

Napredne radionice i programerske vježbe za starije osnovce i mlađe srednjoškolce (C/C++)

14.09.2017.

U srijedu 20. rujna započinju jesenske radionice za napredne programere, učenike 8. razreda te učenika prvih razreda srednje škole. Radionice predstavljaju nastavak uavršavanja odličnih mladih programera nakon ljetnog kampa i njihova pripremanja pripreme za natjecanja od kojih su prva na rasporedu već u listopadu, studenom i prosincu. U radionice se po pozivu može uključiti i nekoliko mlađih učenika.

Održavat će se u Ilici 53, a roditelji i pozvani polaznici po grupama će dobiti prethodne obavijesti. Za pitanja i objašnjenja ili naknadne prijave molimo da se javite na 0914848348.

Evo rasporeda:

srijeda, od 20.9.

- 18:30 do 19:15 Pitaonica, ind. rad. (po pozivu)
- 19:15 do 20:30 C/C++/Python, grupa A
- 20:30 do 21:59 C/C++/Python, grupa B, specijal, za 1./(2.) razrede SŠ

subota, od 23.9.

- 09:30 do 11:15 C/C++/Python, grupa Avježbe
- 11:30 do 13:30 C/C++/Python, grupa Bspecijal, za 1. razrede SŠ vježbe

S početkom studentske godine, nakon prvog tjedna u listopada postoji mogućnost promjene rasporeda.

 

Napomena:

Državnim praznicima i blagdanima te u dane natjecanja radionice se neće održavati

  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.