Radionice programiranja započinju u trećem tjednu nove školske godine

Radionice programiranja započinju u trećem tjednu nove školske godine

10.09.2017.

U pripremi je osamnaesta sezona radionica. kao i svake godine organizirat će se napredne radionice za učenike razredne nastava, za starije osnovnoškolce te za srednjoškolce. Osim toga nastavit ćemo i s popularizatorskim radionicama C/Python početnica za nove polaznike i one koji još nisu dohvatili županijsku natjecateljsku razinu.

Učenici razredne nastave imat će svoje termine za Logo i Python u Domu tehnike na Jarunu. Stariji osnovci i srednjoškolci s natjecateljskim ambicijama radit će u Ilici 53. C početnica i Logo radionice za neke tek upisane petaše održavat će se na Jarunu.

Radionice uvijek započinju s radom u trećem tjednu nove školske godine, a rasporede za obje lokacije ćemo odvojeno objaviti u idućih nekoliko dana.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.