Radionice programiranja započinju u trećem tjednu nove školske godine

Radionice programiranja započinju u trećem tjednu nove školske godine

10.09.2017.

U pripremi je osamnaesta sezona radionica. kao i svake godine organizirat će se napredne radionice za učenike razredne nastava, za starije osnovnoškolce te za srednjoškolce. Osim toga nastavit ćemo i s popularizatorskim radionicama C/Python početnica za nove polaznike i one koji još nisu dohvatili županijsku natjecateljsku razinu.

Učenici razredne nastave imat će svoje termine za Logo i Python u Domu tehnike na Jarunu. Stariji osnovci i srednjoškolci s natjecateljskim ambicijama radit će u Ilici 53. C početnica i Logo radionice za neke tek upisane petaše održavat će se na Jarunu.

Radionice uvijek započinju s radom u trećem tjednu nove školske godine, a rasporede za obje lokacije ćemo odvojeno objaviti u idućih nekoliko dana.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.