Radionice za državne natjecatelje

Radionice za državne natjecatelje

31.03.2021.

Počevši od ponedjeljka 5. travnja pa do nedjelje 11. travnja, održavat će se samo radionice za napredne državne natjecatelje.

Polaznici su razvrstani u odgovarajuće grupe i voditelji će ih svaki dan pozivati na rad i dodjeljivati zadatke za tri sata rada. Učenici koji su se u oba programske jezika plasirali na državno natjecanje imat će pojačani dnevni raspored. Preuzete zadatke dužni su samostalno rješavati u vremenu od 16 do 19 sati, ili prema zasebnom dogovoru s voditeljem.

Nakon završetka rješavanja, voditelji će svakog dana, načelno od 19 do 20:30 sati održavati konzultacijske radionice u vezi rješeavanih zadataka. Podrazumijeva se da polaznici moraju doći s već pripremljenim pitanjima za voditelja, s tim da se pitanja i zahtjevi mogu odnositi i na bilo koji drugi problem koji nije povezan sa rješavanom porcijom zadatka. Isto tako polaznici mogu zahtijevati i neke dodatne zadatke, ukoliko su ponuđene riješili.

Raspored u grupe bit će sličan ili isti kao prethodnim zajeničkim okupljanjima, polazna satnica rada i naziv grupe bit će roditeljima i polaznicima namjerno dostavljen baš u četvrtak na 1. travnja :) putem SMS-a. Naravno, nije zabranjeno samostalno raditi na vastitom usavršavanju i u jutarnjim satima :) .

U slučaju bilo kojeg problema ili nejavljanja voditelja potrebno je poslati obavijesti na 0914846375, a po potrebi alarmirati SMS porukom i 0914848348.

Sretan Uskrs Dobri Ljudi!

Volimo Vas.

heart

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.