Jesenske radionice za napredne programere, obavijest o početku za pete i šeste razrede

Jesenske radionice za napredne programere, obavijest o početku za pete i šeste razrede

23.09.2021.

Od ponedjeljka 27. rujna započet ćemo s održavanjem jesenskih radionica, najprije za mlađe, a onda i za starije osnovce te srednjoškolce. Evo rasporeda za napredne programere petih i šestih razreda:

5. RAZREDI, Dom tehnike JARUN, 5-A

- ponedjeljak, 19:15 do 21:15, Logo i C++/Python
- subota, 12 do 14:00, Logo i C++/Python
 
6. RAZREDI, ILICA 53, 6-A1 i 6-A2
 
- ponedjeljak, 19:30 do 21:30, 6-A1 - Logo i C++/Python
- petak, 19:30 do 21:30, 6-A2 - Logo i C++/Python
 
Polaznici odnosno njihovi roditelji dobit će SMS potvrde o pripadnosti ovim grupama.
Uvjet za pristupanje u radionice je riješena ovogodišnja Ljetna liga, a nakon toga i redovito rješavanje svih ogleda u natjecanjima koje organizira Savez (pAKCELERATOR, AVVENIRE, Zimske lige, ....) te zadaća i vježbi koje određuje programski voditelj.
 
KONTAKT ODGOVORNE OSOBE ZA RASPOREDE JE 0914846375
 
Molimo da se svakodnevno prati web stranica te prije svakog polaska na radionicu provjere servisne informacije u sekciji KLIKNI ME AKO BLINKAM. 
 
NAPOMENA:
- rasporedi tjednh radionica za sve ostale skupine naprednih programera, ali i za C-početnicu i učenike razredne nastave, bit će objavljene zasebnim obavijestima do utorka 28. rujna. Od ove godine započinjemo i s VIDI-X radionicama stvaralaštva.
 
Sve radionice organiziraju se i provode u suradnji s udrugama članicama Božo Težak, S VIJUGOM, PRO.mat i ABC.info .
 
 
  

IZDVOJILI SMO

U eri najboljeg hrvatskog olimpijca Gorana Žužića i njegovih kolega Ive Sluganovića, Filipa Barla i Bruna Rahlea koja je trajala od 2006. do 2009. godine...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.