Jesenske programerske radionice, najava

Jesenske programerske radionice, najava

08.09.2021.

Jesenske radionice za napredne programere započet će u zadnjem tjednu mjeseca rujna. Namijenjene su našim članovima, od učenika razredna nastave i mlađih i starijih osnovaca do učenika srednjih škola.

Osim radionica za napredne programer održavat će se i radionice za programere početnike, uglavnom C-početnica i po potrebi Logo-početnica.

Predbilježbe za sudjelovanje u radionicama (SMS sadržaja IME, PREZIME, RAZRED ŠKOLA, za nove članove primaju se na 0914846375) i završavaju 23. rujna. Potencijalni novi članovi koji su to već učinili, ne moraju se ponovno javljati.

Već prepoznati odlični programeri sa zapaženim rezultatima na ZRSovim natjecanjima te prošlogodišnjim županijskim i državnim natjecanjima bit će od strane ZRSOvih organizatora razvrstani u grupe od 5-A do 8-A plus grupa-e za najbolje mlađe srednjoškolce, a raspored po razredima i grupama bit će objavljen nekoliko dana prije početka radionica.

Početnici, novi članovi, započet će s svojim radionicama okvirno tjedan ili dva tjedna kasnije od već dokazanih natjecateljskih programera, a taj početak najavit ćemo zasebnom obavijesti početkom listopada.

Molimo da pratite obavijesti na ovoj web stranici.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.